sestdiena, 2010. gada 17. aprīlis

yeah

Ēdu griķus ar redīsiem un lociņiem. Garšīgi (mm)
Vakar bijām uz grāmatsvētkiem Bārtā. Diskusija bija interesanta, un es nonācu pie secinājuma, ka Dievs nemaz nav tik garlaicīgs, kā ir pieņemts uzskatīt. Vismaz tā, kā tie mācītāji to pasniedza. :) Pēdējā laikā man ir ieviesies paradums katru vakaru, pirms gulētiešanas ierakstīt visu, ko pa dienu esmu piedzīvojusi savā dienasgrāmatā. Iepriekš tik cītīgi neko nepierakstīju, bet tagad, pierakstu visu, kas pa dienu ir noticis, vēlāk būs interesanti palasīt.
:O - tikko atcerējos - PIRMDIEN IR IZMĒĢINĀJUMA EKSĀMENS MATEMĀTIKĀ!! Ārprāts, man tas bija pilnībā izkritis no prāta. Vispār man patīk tas, kā es tagad mācos matemātikā. Jau kādi 3-4 kontroldarbi ir uzrakstīti bez nevienas kļūdas, un tas ir baigi forši. Vēl es sāku apsvērt grāmatvedes profesiju. Matemātika man ļoti patīk, un cik esmu palasījusi un zinu, tieši tas tur ir galvenais.
++ ir parādījusies iespēja, vasarā, uz 2 nedēļām braukt uz Angliju. Vēl īstas skaidrības nav, vai es tikšu, drīzumā brauksim pie krustmātes, tad arī zināšu skaidrāk. Cik es sapratu, tad viņa brauc uz Angliju pie brāļa, un viena pati nevar tikt galā ar diviem bērniem, un viņai vajag kādu, kas varētu braukt līdzi. Tad nu, diezgan loģiski, ka tā varētu būt es :D tā būtu vienreizēja iespēja, es tiešām, tiešām ļoti, ļoti gribu braukt!! Tā kā krustmāte ir viens varen jauks cilvēciņš, tad visticamāk, ka tā nebūtu tikai nīkšana istabā ar bērniem, bet gan forša pieredze. :))
Cerēsim.

1 komentārs:

lalaaa teica...

bļa, grāmatvežu profesiju nenovēlu, tas ir grūti un viss ir stresā, nu nezinu, tā spriežu pēc dzīviem piemēriem...