otrdiena, 2010. gada 11. maijs

fail

šodienas lielākais notikums bija skate, kurā tika izlemts, vai mēs brauksim uz Dziesmu un Deju svētkiem, vai ne. un iedomājieties - MĒS TIKĀM. mums ir pirmā pakāpe! yeah, tik forša sajūta. mm. visas esam baigie malači. pašām patika kā nodziedājām, un arī žūrijai patika.
reāli ir palikusi šī un nākamajā nedēļā ir pēdējais zvans. tas laiks skrien tik ātri, es nevaru. šorīt viens džekiņš, ar kuru iepazinos ar chatroulettes palīdzību atrakstīja. sarakstījāmies tā forši par šo un to. žēl vienīgais, ka viņš tik tālu - USA. bet nu nekas. :D ja nu kādreiz gadīšos Colorado, tad varēšu piebraukt. :D
ziniet, ko es daru? DZERU TĒJU. ES! vakar un šodien riktīgi sakārojās, tad nu arī uztaisīju.
pēdējās dienās nejūtos labi. visu laiku ir ciet viena nāss, kas ir tik kaitinoši. elpot pa vienu nāsi nebūt nav forši. hmm.
šī vasara noteikti būs labākā līdz šim. par to esmu pārliecināta. izlaidums, Dziesmu un Deju svētki, skoti un vēl daudz kas. noteikti satikšos ar viņu, to esmu nolēmusi cieši. nekādu fail vairāk. who cares, actually. būs labi. kā vienmēr. :)
vakar jauki pasēdējām ar Gunu un Annu pēc treniņiem. papļāpājām un tā. tā forši. domājām, ko varētu spēlēt pēdējā zvanā. patīkams pārsteigums bija fakts, ka izlaiduma un pēdējā zvana kopējie izdevumi nepārsniegs 10 Ls. it kā nav daudz, bet tomēr..
eu, man taču vēl joprojām nav kurpes! ;oo bet nu nekas, vēl ir laiks.
pēc ~ 30 min. iešu uz treniņiem, gribas tā kārtīgi izspēlēties, pagremdēt un pasmieties. garastāvokli nedaudz pabojāja brālis, bet tas tā. Anna ir pro garastāvokļa uzlabošanā.
SVEICIENI ALISEI!
Elīnai bija foršs ieraksts, man patika. bildes arī reālas. liekas, ka, lasot viņas blogu, es it kā izdzīvoju līdz visam, kas ar viņu notiek, pat ja reālajā dzīvē viņu nekad neesmu satikusi un līdz šim nemaz nezināju, kas viņa tāda ir. anyway, man patīk lasīt viņas ierakstus.!
rīt jārunā runa latv.val. zinu, tikai nedaudz jāatkārto. kas vēl tāds? (šis ieraksts ir pagalam haotisks, un es ļoti atvainojos, ja jums grūti izsekot or sth)
gaidu, ka dabūšu "Bada spēles". teica, ka esot laba, tad nu izlasīšu. :D
un jā, tiešām stulbs ieraksts, bet kko gribējās uzrakstīt un tā. lol.
atāa <3

4 komentāri:

Laura teica...

nav gan stulbs ieraksts. :p labaais 8-) un MĒS RULLĒJAM.

Aliiisee teica...

Ievāaaaa:) Paldies par sveicieniem ;****

Ieva teica...

buž buž Alisēn :*

Kristīne teica...

Jeah Colorādo rullē.
(rock)
:D