svētdiena, 2011. gada 8. maijs

bang bang baby

Jau atkal nokaunos par savu rakstīšanas biežumu. Atvainojos. Bet par cik šaubos, ka kāds vispār te ieriežas, tad laikam nekāda dižā skāde tā nav 8)
Straujiem soļiem tuvojas mācību gada beigas, un man ir tik ļoti jāsarauj mācības kā nevienu citu gadu. Man īstenībā ir tāds kauns par savām sekmēm. Like - WTF? Es easily varu paraut nesekmīgu bioloģijā, par vēsturi man vairs šaubu nav, bet tur es sekmīga būšu pat tad, ja Vikārs man ieliks 1 semestrī. Par to man tiešām vienalga. Bet bioloģija.... dohhhh, jāsaņemās, jāsaņemās. Kādus 3 mēnešus mammai neesmu rādījusi sekmju izrakstu. Man ir bail :D Nopietni :D

Pagājušajā nedēļā pasvinējām Annai dzimšanas dienu. Nu, ko lai saka - fucking perfect night. Dejošana pa galdiem, twisters, smiešanās, rollera problēmiņa, ceļš pie Gitas un ceļš atpakaļ. Nakts noslēgums... mmmmm. Tā pa jauko.

Ir gadījies sastrādāt atkal jaunas stulbības, kuru dēļ tagad pati ciešu, bet, kā jau tas ir pierādījies praksē, es esmu stipra. Tagad mana vienīgā cerība ir dabūt viņu. Bet tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no viņa. Ko es zinu 100% - tas būtu kaut kas nebijis un nepieredzēts. Jo JAU bija tā, ka vienkārši nevarēju viņu palaist vaļā. Lai kā es arī to negribētu. Nevarēju.

Būs pagājis pirmais gads šajā klasē, un varu teikt vienu - jūs visi esat lieliski. Kā jau ar Elīzi runājām - kādu laiku atpakaļ vispār nebūtu domājusi, ka man būs tik forši draugi, ka man būs tik daudz jauku piedzīvojumu un pārdzīvojumu. Paldies visiem, kas ir bijuši ar mani šajā laikā. Īpašu paldies gribās teikt manam Capricornam. Viņa man ir zelts, zin visu un palīdz vienmēr.

Zinot sevi, tagad teikšu tā - līdz vasarai. Labi pabeidziet skolu, nolieciet eksāmenus tie, kuriem tie ir jāliek, atrodiet savu otro pusīti, īsāk sakot - dariet visu, kas nepieciešams, lai jūs beidzot kļūtu laimīgu. Tieši to es tagad arī centīšos darīt. Bučas visiem, kas šo lasa. Atāaaaaaa ;**

1 komentārs:

Anonīms teica...

Es lasu, un gandrīz kadtru dienu gaidu, kad būs kāds jauns ieraksts (sun) Krauklēns. Bučas :* Turies, un lai veicas :)