piektdiena, 2009. gada 27. novembris


Heii, kas notiek? Man nerāda Laureles blogu. Raudiņš. ;(



Tātad, atkal esmu bibliotēkā. Nereāls slinkums piecelt savu pakaļu un doties mājās. ;D Ansamblī šodien dziedājām vienu baigi,baigi,baigi foršu dziesmiņu. Tiešām patīk. Tāda mīļa un forša. :D Nesakarīgi pateicu, bet ceru ka sapratāt. MAN SALST KĀJAS. Labs ne? :D Mazliet pareklamēšu Poškusu. :D Viņš vakar arī uztaisīja savu blogu, iečekojiet viņa apslēptākās fantāzzijas ---> kakubende.blogspot.com

Erotiķis, bļe :D:D

Tā nu tas ir, mūsu mazajam Kārlēnam ir attīstības novirzes, bet par to nav jāsmejas. ;D

Mjauuu. :D

Pēdējā stunda bija domāta klases st. bet tākā Kuguliņa nav skolā, tad to mums novadīja skolas psiholoģe. Viņa mums iedeva karjeras testus. Pagājšgad pildījām tādu pasšus, bet manāmi intereses ir mainījušās. Bet pirmajā vietā man nemainīgi paliek kulinārija & ēdināšana. Tiešām gribu iet par pavāru. Par konditoru, ja konkrētāk. Patīk no nekā uztaisīt kaut ko. Tas ir forši. Un eksperimentēt. Tikko ar mammu par to runāju, viņa teica: "Tu vari iet mācīties par konditoru, tikai vispirms pabeidz vidusskolu." Bet vaitad pēc 12.klases var iet mācīties par kond.? NAV NE MAZĀKĀS NOJAUSMAS, bet zinu, ka tas ir tas ko vēlos. Un tā nav mirkļa iedoma vai kas. Jau kādus 3gadus zinu, ka gribu nodraboties ar kulināriju un es to patiešām izbaudu. Gatavošanas prieku es domāju.

------------------------

Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem. Jau svētku noskaņa bišķiņ arī ir. mm. Svētdien jau pirmā Advente. Jeijbogu. Un rīt.. RĪT BRAUCAM UZ JAUNU MĒNESI. Jēzus, nedēļā pagāja vienā skriešānā. Nemaz nemanīju, un piektdiena jau klāt. Whew. Samērā daudz uzrakstīju. Tagad pievienošu kādu skaistu ziemas attēlu un došos mājītēs.

Čau saules ;**

3 komentāri:

lalaaa teica...

nū uztaisi žagariņus un zaķaušus , baigi viegli un garšīgi. :D
ahhh, es nezinu kas es būšu :((((

Ieva teica...

hahāaa, Ann :D

Laura teica...

Vo vo, es arī nezinu kas es būšu. :// sūdīgi.
Ēm, kāpēc tev nerāda manu blogu? Ja tas bija par manu. Vai par Lauras L?