svētdiena, 2009. gada 29. novembris

Sveiki, mīlīši. Tikko nomainīju bildīti, jā varat paskatīties. Giggle. Pievienojos 48. AVS d-biedriem. Karjeras jautājumā nevaru izšķirties par 2 risinājumiem - 1) 48.AVS
2) 12. klase un Hello England
Droši vien, ka vismaz viens no jums visiem domā, ka domāt par karjeru ir bišķin tā kā par agru, bet paskat - pirmais semestris tūlīt jau būs beidzies. Mēnesis un jau Jaunais gads. Tad tikai otrais semestris un eksāmeni jau klāt. Gribās ieviest zināmu skaidrību savā nākotnē.
Labi, pietiek par mācībām. Ir arī jaunumi. Domājams, ka pārvāksimies atpakaļ uz vecajām mājām. Mamma, Aigars un brālis aizbrauca plēst nost tapetes, līmēt jaunas un krāsot logus. Tā kā brālim ir astma, un māja jau ir kādus 100 gadus veca, stabili, tad neliels kosmētiskais remonts nenāktu par ļaunu. Pēc kādām 2 nedēļām varētu pārvākties. Domājams. Kristīn - ne vārda (tu zini kam un par ko).
Vienīgais gaismas avots pašlaik ir datora ekrāns. Šodien daudz mācījos bioloģiju. 7.klases grāmata tūlīt jau būs pabeigta lasīt, tad vēl 8. klases un vēl par asinīm, asinsriti, sirdi u.c. TOTĀLS MURGS ir tā bioloģija, bet man patīk anywaysss. (:
Sapratu, ka šāaaausmīgi sen neesmu klausījusies mūziku kad sēžu pie datora. Parasti kāds vēl ir mājās un tad nesanāk. Laikam būs jāiegādājas austiņas. Rofl. :D Tūlīt uzlikšu mūziku. ;DD Ā, un šeit spēlītes adrese, kas vistiešākajā nozīmē izraisa atkarību (vismaz man un arī Henrijam :D:D) --->
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
Džīzas, tikko kko saspiedu, un jau nodomāju, ka mans garais penteris būs pazudis, bet nē, par laimi. Draugos kāds uzrakstīja, uzlikšu mūziku un nodošos sarakstei.

xxx

3 komentāri:

Laura teica...

es to pašu šodien darīju ar bioloģiju! :) savējā. un izklausās tik forši, remonts, mm.

lalaaa teica...

nah jūs lasat bioloģiju ? :D
es jau domāju , ka tu mierīg vari iet uz to avs un tad vēl pēc tam braukt uz angliju, lai iegūtu papildus skillu 8)

Ieva teica...

čau Anna, TĀPĒC, ka olimpiāde ;DD
un par to padomāshuu ;)