pirmdiena, 2009. gada 23. novembris

Ogo

Wōw, kāds laiciņš jau ir pagājis, kopš pēdējoreiz šeit paviesojos. Notikumi ir bijuši pārpārēm, ne visus vairs atceros. :) Palasīju Lauras blogu, un jā, jums tiešām ir baigi forša klase. Pilnīgi skauž. Giggle. Bet kas ta mūsējai vainas? Ja nebūtu tie, kas ir, tas vairs nebūtu tas. Šie 3 gadi ir bijuši neaizmirstami, un žēl, ka šis ir pēdējais gads kopā.
Wazaa, nomainīju izkārtojumu, bildi un pievienoju šo to jaunu savam blogam. Kopumā iznākums patīk tīri labi. (mm) A gi gu gaga. :^) :D
Sensacionāls notikums - šodien ar mani runāja klases audzinātāja. Par ko? PAR MANU UZVEDĪBU. KĀPĒC? JO PAR TO IR SŪDZĒJUŠIES SKOLOTĀJI. VAIRĀKI!!! Jā, tā nu tas ir, un ar to es nebūt nelepojos. Zinu, ka klasē neizstāstīju pietiekami, vnk nebija patīkami runāt. Atzīšos - man kauns par sevi. Lol. Tiešām esmu baigi palaidusies. Un pats trakākai tajā visā ir tas, ka es to apzinos, man tas nepatīk, bet neko iesākt es arī nevaru. Piedod, atvaino Ann, Diān, bet man tiešām brīžiem traucē jūsu uzvedība. Kur? Piemēram, ģeogrāfijā. Šausmīgi grūti koncentrēties darbam. (: Vēl kas? Hmm.. Jā, ar nepacietību gaidu 28.11.2009. JAUNS MĒNESS, wazaa. ;D gaidīju diezgan ilgi, un re kā - sagaidīju. :)) Sen nebiju tik gari rakstījusi, nesaprotu, Laur, kā tu vari tik daudz uzrakstīt?! Dunno. Pēdējā laikā sapņoju diezgan spilgtus sapņus.. Bieži ne pa tēmu.
Tagad lasu grāmatu "Aizliegtā vēsture". Tur ir diezgan interesanti un neparasti fakti. Piemēram - ir atrasti neapšaubāmi pierādījumi tam, ka cilvēks ir dzīvojis daudz, daudz agrāk nekā mēs līdz šim domājām. Atrasti kkādi tur metāla trauki vai kkas tamlīdzīgs, kuri ir vairākus mlj. gadus veci! Tas apgāž Darvina teoriju. Turklāt, tas nav vienīgais tāda veida pierādījums, bet valdošā elite arhioloģijā faktus vnk norok. :/
Labi, pietiek drukāt.
Mīlu jūs visus, čau ;*

2 komentāri:

Laura teica...

oo, prieks Tevi te redzēt. :) vismaz ir ko palasīt. nuu, katram jau sava klase tomēr ir vislabākā. Tas jau loģiski.
Uun, saņemies, Iev, mācībās. Devītā klase taču!
Uun, cikos Tu ej skatīties 28.ajā new moon? tā jautāju, jo mēs ar Amandu taču arī ejam, ja jau biji piemirsusi. ;D
Un par to daudzo rakstīšanu - nez, tā sanāk.!
Čau, man prieks, ka Tu mani mīli, es Tevi arī. :p ;** Uun man bija DIKTI liels prieks redzēt to, ka tik daudzās vietās pieminēji manu vārdu. :O paldies par to (: lai Tev jauks vakariņššš.

lalaaa teica...

hahaaa, mēs esam zebiekstes, jā zinu, tev tas nepat;ik, bet lai kā un ko gribu, es nemainos. haha. :D:D
mans trakais optimismsss :D:D:D