trešdiena, 2009. gada 16. decembris


Jingle bell, jingle bell, jingle all the way.. Āh, sniegs laukā ir pārpārēm, un man tas nežēlīgi patīk. Mm. Tātad, jautāsiet, kur tik ilgi biju pazudusi? Atbilde pavisam vienkārša - pa sestdienu pārvācāmies, nu, visas lielās lietas atvedām (gultas, sekciju utt.), un bija jāgaida līdz vakardienai (trešdienai) līdz pieslēgs i-netu un digitālo. Izrādās, ka digitālā mums te vairs nebūs, jo, redz, vadi esot veci. Doh. Hahāa, man ir taisni mati. Vispār vienā ziņā priecājos par saviem matiem, jo, lai gan tajos pakusa sniegpārslas, tie nezaudēja savu taisnumu (Guna vakar uz konci iztaisnoja). !!
Runājot par koncertu (kas notika vakar) - LABAS EMOCIJAS, nekas vairāk. Perfekts koncerts, lai gan, man nedaudz par garu. :)

-Negaidīti notikumi un atskārsmes visas nedēļas garumā-

Ko vēl lai uzrakstu? Noticis ir baigi daudz, bet kā jau jūs zināt, man ar atmiņu ir tā pašvakāk. Gigglis. Man atkal nereāli salst kājas :(
Vēlviens interesants fakts par mani, ko es pati nemaz nezināju - man salst pat pie +30 (istabā). Vai nav jauki? :D Tiešām, bez pārspīlējumiem. Tagad, kad esam atpakaļ te, mums jākurina pašiem, un bija sakurināts līdz +30 grādiem, lai krāsa nožūst un smaka pazūd, bet man redz bija auksti. Es jau guļu arī taka hibrīds - krekls ar garām rokām, biezā vilnas jaka, garās bikses un tam pa virsu 2 biezās segas. :D:D
SNIEGS!!!
Kā man patīk sniegs. Tam piemīt tāda īpaša burvība. Atceros, kad piecēlos no rīta, un laukā ieraudzīju krītam sniegu, uzreiz jutos dāaudz labāk. Mani fascinē sniegpārslu forma, lielums, faktūra. Viss. Nespēju noticēt, ka pēc dažām dienām jau ir Ziemassvētki. Tik laba sajūta.
Ā, bioloģijas KD 4ieks :D:D mūsu klasē tā bija augstākā atzīme. :D:D Biju šokā, bet jā.
Vēlviena nepatīkama ziņa man - sportā uz semestri 6.
Tas izbojā visu manu liecību, un iespējams arī vidējo atzīmi, tā ka, varu nemaz necerēt uz Sudrabu. Gribu tēju. Būs jāiet uztaisīt.
Atāa mīlīši. ;*


2 komentāri:

Agigijā! teica...

oo. es jau redeeju kaadi tev matinji :))) bet taa aju ri ar taam pakusušaam sniegpaarslaam :D
apsveicu, tev vismaz 6 sportāa.

uz kurieni tu vsipaar paarvaacies? ;o

Ieva teica...

spasibočki (blush)
atpakaļ uz Priedulājiem (: