ceturtdiena, 2009. gada 10. decembris


Sveikiņi visiem, kas te ieskatās un lasa.
Šodien bija diezgan forša diena, man atkal gāja ciet. Doh, pēdējā laikā tas notiek pārāk bieži.. Jāsāk domāt nopietnāk. Šodien Aņa nebija skolā (sveiciens Annai). Nabadziņam baigā temperatūra 38.6 ;O

But, anyway, par mūsu klases jauno firmas zīmi ir kļuvusi kniebšana rokās. Gāš, tas NENORMĀLI sāp, bet ir jautri. So, in the last few weeks, I really like to speak in english? Have you noticed?

Tiešām, angļu valoda man sagādā arvien lielāku prieku. Runājot par valodām - pavisam biju aizmirsusi, ka man jāizvēlas, kurā valodā likšu eksāmenu - krievu vai angļu. Ilgi domāju, bet likšu tomēr angļu valodā. As you can see. :))

Šodien vizuālajā mākslā bija jāzīme z-svētku kartiņa, tas arvien vairāk atgādina par ziemanuka tuvošanos (lai slavēts Sets no O.C. par šī vārda izgudrošanu :D ). Vienīgā problēma ir tā, ka sniegs uz mums ir apvainojies, un negrib šeit snigt. :( Gaidu savu vārda dienu. Mmm. Hahāaa, apnika stāstāmais. Vispār ir noticis diezgan daudz lietu, pat visas nevaru atcerēties.


Annai jau teicu, ka esmu sapratusi, ka ik pa laikam mani piemeklē savādi atmiņas zudumi. Daudzi notikumi manā galvā ir vienkārši izzuduši. Tukšs pleķis tur, kur būtu jābūt atmiņām..

Vēl nonācu pie secinājuma, ka es nežēlīgi daudz dzeru ūdeni. Nepārtraukti.

+++ šodien sporta stunda gandrīz izvērtās par gadsimta notikumu, bet nē, Dieviņš nebija lēmis ;D.

So, have a nice day, my darlings.!


xxx

3 komentāri:

Agigijā! teica...

būtu jauki ja tas sniedzin''s buutu apvaionojies visu šo ziemu. galiigi negribāas. viņš drikst snigt tikai ziemassvētku un jaunāa gada vakarāa :D
jaukas piparkuukas.

Ieva teica...

Agijā, nemaz neceri (flex) :D
Kas tā par ziemu, bez kārtīgas izvārtīšanas? :D

lalaaa teica...

gadsimta notikumu?
akjēēēēllll , es gribu uz skolu! ;//