ceturtdiena, 2009. gada 3. decembris


Tikko kā pārnācu no olimpiādes. Nemaz nebija tik grūti, un tagad pārbaudot, ko tad galu galā biju sarakstījusi, izrādījās, ka daudz ko pareizi. Es pat atcerējos, ka lapai ir atvārsnītes un pie atvārsnītēm ir slēdzējšūnas. Viens uzdevums bija par kartupeļiem, to arī tā viduvēji uzrakstīju (man liekas ;D ) un pašās beigās bija 2 jautājumi uz kuriem perfekti zināju atbildes - "Pie kādas dzimtas pieder kartupelis?", un "Nosauciet vēl 3 šīs dzimtes kultūraugus, ko cilvēki lieto uzturā."
un es zināju - nakteņu dz. un paprika, čili pipars un tomāti Mm
Prieciņš neliels. Tagad esmu mājās viena, un patiešām to izbaudu. Tā notiek ĻOTI reti.. žēl.
Sōu, uz 0. stundu aizgāju - angļu valoda. Atbildēju par laikiem (nebiju skolā kad rakstīja), un no 28 punktiem ieguvu 23.! Atkal prieciņš.
Vispār tik labā garastāvoklī kā šodien neesmu bijusi jau sazin cik sen. Pārāk sen. Visādi notikumi, kašķi, pārpratumi utt. pa vidu maisās. Doh.
Beigšu rakstīt un pievienošu kādu bildi.
Atkal uznāca nomācošas domas. Bilde.

xxx

2 komentāri:

Laura teica...

nu man prieks par Tevi. :) Es gan par tām atvārsnītēm neatcerējos, tā kā, man pat sāk likties, ka Tu varētu dabūt kādu vieteli! Priecātos, ka kāds no mūsu skolas kaut ko dabūtu. (:

Ieva teica...

Āh, mulsini (blush) Nebūtu jau slikti, bet ja ņem punktus mīnusā tad gan švaki. Ar tiem eritrocītiem visu salaidu pak**ā ;DD