trešdiena, 2009. gada 30. decembris


Vakar daudz domāju. Par draugiem,ģimeni,mīlestību un, lai cik dīvaini tas arī nebūtu, par alkoholu.
Ir tik forši lasīt jūsu visu blogus, priecāties par to, ka jums tiešām ir īsti draugi, kuriem var stāstīt pilnīgi visu un nav jābaidās par to, ka kāds varētu kaut ko tālāk pastāstīt, ka kādam kaut kas varētu tā pilnīgi "nejauši" izsprukt. Cik jauki.. Ziniet, ja jūs vismaz vienu dienu padzīvotu manā ķermenī, jūs saprastu, ar kādiem milzīgiem kompleksiem man katru dienu ir jāsadzīvo. Aņ, tu jau zini, ka esi pilnīgi stulba, kad nepārtraukti apgalvo, ka gribētu tādu augumu kā viņai vai viņai. Tev ir perfekts augums. Tavs lielākais trūkums ir tāds, ka tu nepārtraukti cepies sava auguma dēļ. Kad 1dien braucu uz Liepāju, redzēju sieviešu dzimuma Monci, kas turklāt bija uzģērbusi augstpapēžu kurpes, un viņai bija pilnīgi po**j, ko par viņu domā apkārtējie. Tev arī tā ir jādara. Samierinies un viss. :)
So, biški novirzījos no tēmas. Par draugiem, jā, kaut arī man tādi būtu. Nemaz nevajag teikt - "Tev esmu es! Tu vari nākt pie manis!", kamōn, mēs visi zinām, ka tā nemaz nav. Tik ļoti man vajag kādu, kuram es varu pilnībā uzticēties..
-------------
Īstenībā, es te nevaru izteikt visu to, ko pašlaik jūtu. Ko jūtu vienmēr. Ziniet, man patīk uzstāties, bet man vienmēr ir šausmīgi mazvērtības kompleksi, aizejot uz skolu un n0stājoties blakus kādai/am citam, kurš ir apģērbies daudz skaistāk nekā es. Tādos brīžos es jūtos kā niecība. Es zinu, lai cik glīti pēc manām domām es arī neapģērbtos, es vienmēr jutīšos slikti. Tā tas ir un būs.
Arī ar ģimeni attiecības man ir dziļā pak**ā. It sevišķi ar mammu. Es vienkārši jūtos lieka, nevajadzīga. Cik svarīga man ir ikdienišķa uzslava par padarīto, žēl, ka nekad to nesaņemu. NEKAD.
------------
Es atvainojos visiem, kas šo bēdu stāstu lasa. Man vienkārši vajag izlikt to visu.

P.S. Šķiet, ka visām ir problēmas mīlas frontē :D

I know you love me. Xoxo Gossip Girl

5 komentāri:

Zanda teica...

haha. :D izliekas, ka tevi nomoka tas pats, kas nomoka mani! :D XD nekas- we can do it. mēs taču esam krutas. :) saņemies! :D

Ieva teica...

tieš tā :D

Laura teica...

būs labi, Ieviņ! Atradīsi savus labos draugus, kuriem vari uzticēties, tici man. :) :*

lalaaa teica...

aaaak Dievs , mees visas esam trakas neveiksminieces (rofl) :D:D:D ak mees, kompleksu nomakta jaunatne :D:D:D

Ieva teica...

čau Laura (:
ANNĀĀĀĀĀ :D :D:D:D:D