piektdiena, 2009. gada 21. augusts

(:

Sveikiņi vēlvienreiz. (: Tiko palasījos citu rakstiņus, un ziniet, man ATKAL sagribējās uzrakstīt. Par ko šoreiz? Domāju uzrakstīt par to, kā jūtos pašlaik. Jā, kā tad es jūtos? Laikam būs jāraksta tas, ko es pašlaik domāju.

So, I'm listening my favourite song (again) and I'm kinda sad, I guess.
Tiešām, šī dziesma (Untitled) manī vieš tādas kā skumjas.


So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Tie vārdi man liekas tik patiesi. Es tos varu attiecināt pati uz sevi. Ziniet, mīlīši, es īstenībā esmu diezgan viegli aizskarams cilvēks. Tiem, kas mani kaut cik pazīst tā varbūt neliekas, bet ziniet, tā tas ir. Mani tiešām diezgan ātri var saraudināt.

Vasara jau gandrīz beigusies, cik tad ir palicis - viena nedēļa, nekas vairāk. Tik ātri tie 3 mēneši pagāja. Ko es visu vasaru darīju? Neko, pilnīgi un absolūti neko. Tukšums. Nav nekā ko stāstīt. Kļuvu par profesionālu grāmatu tārpu. Vēl profesionālāku nekā es jau biju. Vienīgais sasniegums. Kaut gan... Ja tā labi padomā tad man ir vēl viens sasniegums. Tikai viens. Proti, es esmu mainījusies. Ceru, ka uz labo pusi. Cenšos saskatīt vairāk labo cilvēkos. Pēc atgadījuma, kas notika gadu atpakaļ (savējie zinās), vasarā, precīzāk 11.jūlijā, līdz šai vasarai es biju diezgan cieši nolēmusi nelaist sev nevienu klāt. Nu tā, ap sirsniņas apgabalu vismaz. Šķiet tas man arī izdevās. Tiesa bija šādas-tādas aizķeršanās, bet kopumā es sev noteikto esmu izpildījusi. Bet sākoties vasarai es nolēmu ka mainīšos. Tas man arī izdevās. Šis tiešām būs savādāks gads, savādāks nekā visi citi. Ceru, ka jaukāks, foršāks. Nav tāda vārda, ar kuru es to varētu apzīmēt. Šeit, manuprāt, iederas teikums - "
Mums nekad nav dāvāti sapņi bez iespējām tos piepildīt". Arī es visiem spēkiem centīšos piepildīt savus sapņus, centīšos sasniegt daudz vairāk.
Nevajag nevienam censties līdzināties, Tu esi Tu pats, neatkārtojam, vienīgais tāds. Pie tā arī paliksim.


Paldies Annai, ka ieteica man šo mājaslapu. <3

2 komentāri:

lalaaa teica...

wazaaap, mana vasara arī ir NEIDOMAAJAMI interesanta :D:D:D un , jā, lūdzūūū ;DDD

Ieva teica...

Prieks par tevi. ;DDDDD