svētdiena, 2010. gada 18. jūlijs

womg

es vienkārši nevaru beigt smaidīt. un tas ir tik jauki. un dēļ cilvēka, kuru, kā es ierakstīju twiterī, nevarēju iedomāties ka satikšu. wahahaaa, laipni lūgs Latvijā (flag:lv)
re kā, manā ikdienišķajā, vienmuļajā dzīvītē arī var notikt brīnumi. braukt uz veikalu un satikt cilvēku, kuram PĒC BŪTĪBAS būtu jābūt vispār citā valstī, priekš manis ir brīnumaini. un vēl mana reakcija. ahahaaaaa. :D:D:D:D
laukā līst. mmmmm. man lietus ļooooooti patīk. es nezinu, kas mani tā saista, bet patīk. patīk skatīties kā lāses norit pa loga rūti. patīk sajust svaigumu pēc tam, kad tas ir nolijis. patīk dzert tēju, lasīt labu grāmatu un ieklausīties lietū. ah, kā patīk. :)

nebiju domājusi, ka grāmata (S.Meiere - Klejotāja) būs tik interesanta. burtiski nevaru atrauties. šodien esmu izlasījusi ~ 200 lpp. pa dažām stundām. šis .................. romāns pilnībā atšķiras no "Krēslas" sāgas, jo ir
domāts pieaugušajiem (tad jau man nemaz nevajadzētu lasīt. xxx. porn. :D:D:D). bet tā kā man patīk visas šīs nopietnās grāmatas, mīlestības tēmas, mistika n stuff, tad šī grāmata JAU ir iekļuvusi manā TOP5 ar to vien, ka piesaista mani tā kā vēl neviena grāmata. pat "Krēsla" un visas tās daļas mani tik ļoti nepiesaistīja kā šī grāmata. un tā nav, ka es vienkārši lasu lasīšanas pēc, bet izgaršoju katru lapaspusi, katru teikumu, vārdu. man patīk visu pēc tam apdomāt (lielākoties, pirms iemigšanas). jūtu, ka šī būs gara nakts. wuhh.
īstenībā biju domājusi, ka šis būs īsais ieraksts, kurā priecāšos par satikšanos, bet re kā - tas izvērtās par kaut ko garāku.

jā. mammai savajadzējās visādus pārtikas produktus, un man, kā šīs ģimenes veterānei riteņbraukšanā, bija jādodas uz veikalu, kaut arī līst. uzģērbu savu veco džinsu jaku (:D) un devos. turpceļā es vēl biju piesardzīga un centos izvairīties no peļķēm, bet atpakaļceļā es braucu cauri KATRAI peļķei, kuru vien redzēju. visa mugura bija netīra un caurcaurēm slapja (manam ritenim nav dubultbleķis), bet man bija tāds mazā bērna prieks!

braucot cauri kārtējai peļķei es arī aizdomājos par to, kā spēju priecāties par tik ikdienišķām lietām, kā nejauša satikšanās va
i lietus. un sapratu, ka man ellīgi patīk tas, ka to tiešām varu un ka to tiešām izbaudu.


laikam pozitīvais ieraksts (blush)





































3 komentāri:

Laura teica...

Ja drīkst uzzināt, kas tas bija par cilvēku, ko satiki? :)
Un man prieks, ka Tev sanācis pozitīvs ieraksts, kuru lasot, tiešām, man visu laiku bija jāsmaida, heh.

Ieva teica...

tu viņu tāpat nepazīsti (giggle)
awwies, man prieks, ka Tev prieks!

Mirāža teica...

"patīk sajust svaigumu pēc tam, kad tas ir nolijis. patīk dzert tēju, lasīt labu grāmatu un ieklausīties lietū. "

lūk, tās ir vasaras lietus sajūtas *h*, kuras nevar nedievināt ^*