piektdiena, 2009. gada 4. septembris

Fredis

Čāu čabuli un čabulenes. (: šodien bija tik jautra diena. muhahaa. tiešām jautri. Ar ko lai sāk.. hmm :? Sākšu ar rītu. šodien piecēlos bez 10 minūtēm septiņos. Uztaisīju kafiju, sacepu tostermaizes, paēdu. piegāju pie skapja, un apsveicinājos ar savu ManNavKoVilkt zvēru. (pray) Kad izvēlējos drēbes, gāju mazgāties u.t.t. Visu darīju ierastajā tempā, bet laiks pagāja nenormāli ātri. kad izgāju no mājas bija jau pāri astoņiem. priekš manis tas ir vēlu. (: Pirmā stunda - klases st. šodiena pagāja daudz lēnāk nekā vakardiena, kaut gan stundas bija mazāk.
īstā jautrība sākās pirms latviešu val. sēdējām gaitenī - vienā galā meitenes, otrā - zēni. kā jau ierasts runājām par daudzām tēmām, un tad zēni, pareizāk sakot Kārlis, cilāja solu. es nokritu uz grīdas, bet tas tā. ;DD tad viņi sāka grūst mūs, un Valtera elkonis ieurbās manās ribās. :D apsēdos sola alā, jo tā domāju, ka būs vieglāk izvairīties no dūrieniem, spērieniem un visādiem citādiem miesas bojājumiem. Bet, AKVAI, IEVA, NU NEBŪS. Kad viņi atkal sāka cilāt solu, es vispirms steberējot uzkāpu uz kājas pilnīgi svešam cilvēkam, bet pēc tam izsitu Rūtai no rokām šokolādīti. Anna man nomīdīja visas kedas tā, ka tagad tās jāliek mazgāt.
Tad nāca vēsture. Ūh, tas bija jautri. Kārlis izdzina no vietas manu iedomu draugu Fredi (;DDD). Mēs visu laiku smējāmies. Iedzer, tu mērkaķi. Tu man par to dārgi samaksāsi. n/v bez žēlastības. Mūsu Vikuļa iemīļotie izteicieni. buž Vikuli ;**. bija jautri.

čau Fredi




xxx

3 komentāri:

lalaaa teica...

perdončiki pa kedām , un jaa, smuka āda :D

Ieva teica...

Un vispār - viņas nevar atmazgāt. ;(

lalaaa teica...

WATAFAK ? :D:D
Es juutos vainiiga ;////