piektdiena, 2010. gada 5. februāris


Šodien sapņoju ellīgi jauku sapni. Kādu - to neteikšu. Lai piepildās, ceru, ka piepildīsies. Giggle. Jā, šodiena bija tāda so-so diena, Valters atkal nogruzīja. :D Ar Arturu un Kasparu pirmajā angļu valodā bija jautri. Otrajā arī. Kur viņam tā izdoma tā arī nespēšu saprast. ;D Vakar man kkas atvērās, un varēju normāli sadomāt vismaz kaut ko priekš lugas. Vismaz kāda artaviņa būs arī no manis. [gribu pievienot bildi] Darīts. Patīk, kkas pievelk. (h) Tas melnais fons un krāsainie āboli.
Tas melnais varētu būt mūsu dzīve. Āboli - mēs paši, bet ūdens lāses uz tiem - mūsu asaras. :) Elīna pievienoja bildes, ASV tiešām ir MILZĪGAS skolas. :D Souu, jā, kopumā manas skolas gaitas sāk kļūt diezgan vienmuļas. Mācies - kontroldarbs, mācies - kontroldarbs. Garlaicīgi, bezpersoniski. :/ Katru dienu pārnāku mājās, mācos un pēc tam esmu tik nogurusi, ka nespēju vairs pat paskatīties TV, acis krīt ciet. Tā dīvaini. Rutīna, īsāk sakot.
Šodien Agatei v/d. Nopirku viņai narcisītes podiņā. Tik foršas, uzreiz laba sajūta, liekas, ka pavasaris jau klāt. Viņas ir tādas zaļas un smaržīgas. Ah, pašai prieks. Tad vēl vakar beidzot pabeidzu savu sedziņu. Biju tik nereāli laimīga par sevi. ]:) Iestīvināju, visu darīju pati. Un rezultāts - 10. Bez ierunām. Visā
m 10. Forši.
Angļu valodā par KD arī 10. Un vēl arī Andrejam. Diviem pa visu klasi. Priecē, ka esmu viena no.
Pievienošu vēl vienu attēlu un došos.
Have a nice day.!

P.S. Nāk Valentīndienas balle, domājams, ka es arī iešu. Prieķelis, tikai uztrauc tas, ka nemāku dejot. Pats par sevi, tas ir nieks, ja tikai būtu AR KO dejot..
Gan jau.
Būs labi.
Keep holding

3 komentāri:

Anonīms teica...

jēj, es ar būšu uz balli ;D tas jau nekas, es jau ar nemāku īpaši labi dejot :D
renāte 8) :D ;DD
hahah es ar lasu tavu blogu (devil) ;D

Laura teica...

Nāc, nāc uz balli.
Uun man labāk patika vecā, tā teikt, ādiņa, tāda pozitīvāka! (sun) bet tas jau tikai mans viedoklis.
tu rullē, Ieviņ. :*

Ieva teica...

A bū, paldies jums abām ;*