sestdiena, 2010. gada 15. maijs


Vakars, kuru pavadu sēžot pie galda un ēdot. :D atnāca ciemiņi par godu mammas rītdienas dz/d un jā, bija jāpasēž. rīt jau atkal svētdiena un pirmdien sāksies pirmspēdējā skolas nedēļa. pēc tam konsultācijas un wuhuuu, hellou exams! pirmais jau ir 26. vai 27. maijā. latv.val. riktīgi jāpacenšas. vispār piektdien sanāca padusmoties uz Līguti. 7 semestrī un gadā, kaut gan vidējā 7,6. netaisnīgi. viņai, redz, nepatīkot mana attieksme otrajā pusgadā. ej ieskrieties ar savu attieksmi. psē.
atkal pārdomājām par pēdējo zvanu. par ēdienu konkrētāk. manuprāt, šis variants ir krietni labāks par iepriekšējo, nauda mazāk, ēdiens vairāk un pašiem prieks. (:
vakar pārnesām Pogu mājās. viņa ir tiiiiik burvīga.! <3 mans mazais motoriņš. viņa visu laiku tik mīlīgi murrā, ka prieks. (h)
kas vēl tāds.. nevaru sagaidīt, kad beidzot varēšu aizbraukt uz Liepāju pie Kristīnes. gribas izrauties no šī mazā dzīvoklīša kaut uz dažām dienām. ceru, ka mans mazais plāniņš nostrādās. ja ne, tad gan būs neforši man. tieši sajūtu ziņā. bet nu anyway, visur pēdējie zvani un jau atkal nespēju noticēt, ka tas brīdis tuvojas!

1 komentārs:

Kristīne teica...

Hāh es arī gribu.
Vēl tikai 2nedēļas un tād jau. bus ily.