sestdiena, 2010. gada 19. jūnijs

nogurums

izvadāju pusi no bukletiem un mugura sāāaaap :| bet nu, ja jau par to maksā, man nav grūti. tas tikai nozīmē, ka būs vairāk jautrības :D gaidu (mm)

jā, pati visu sačakarēju, pati sev nozvērējos, ka nerakstīšu, bet vai es šo solījumu turu? protams, ka NĒ! ;@ tas jau kļūst smieklīgi. būs jāsāk apgūt jogu or smth lai visu sevī noregulētu, un iegūtu vismaz kaut kādu skaidrību.!
bijām šodien uz izlaidumu, apsveicām Reineru. biju domājusi, ka tik jauki cilvēki ir tikai filmās, bet re kā - izrādās, ka tepat Grobiņā arī viens tāds ir. tik jauki. no rīta pamostoties, dzirdu, jā, lietus. bet pa dienu laiciņš noskaidrojās, palika silts, vējiņš arī pūta, bet ne jau brāzmas, bet tāds viegls, viegls.

tur kur esmu es, ir viņš. vai otrādi?! dunno. sāk jau tracināt.

gaidām Annu mājās no MSĢ. tāds prieciņš bija, kad uzrakstīja, ka tomēr tur nemācīsies, jo ko gan es bez viņas darītu? vēl tikai Anetei jātiek uz vispārējo (clap)

2 komentāri:

Laura teica...

Tu tač teici, ka iesi uz matemātiku. Kāpēc pārdomāji?

Ieva teica...

jā, domāju, ka iešu, bet kad iedeva to lapu, kur rakstīts kādas stundas būs, ieraudzīju, ka tur ir programmēšana, un tā nu ir lieta, kas man nepatīk un nepadodas. labāk ņemu trešo valodu un dzīvoju laimīgi (sun) ;D