trešdiena, 2010. gada 30. jūnijs

pa šīm dienām ir noticis daudz kas tāds, kas mani iespaidoja garīgi. un tas nebūt nav labā ziņā. jau atkal viss ir pie vienas vietas, viss ir vienalga, nekas neinteresē. arī no vasaras, lai cik dīvaini tas nebūtu, vairs nav nekāda prieka. tāds baigais pohujisms. vienīgais, ko ļoti, ļoti gribās - smokeeeee
zinu, nav labi un bla, bla, bla, bet ja tas var man palīdzēt sakopot domas, tad dodiet tik šurp. ceru, ka viņa atļaus aizbraukt uz Liepāju. tagad laiks ir riktīgi labs, un man ir iepaticies sauļoties, visu dienu varētu pavadīt jūrmalā. viņš arī tagad ir prom, tāpēc arī šajā ziņā man būs garlaicīgi. ar nepacietību gaidu 7. jūliju, kad brauksim uz Rīgu. wuhh, beidzot Dziesmu svētki būs klāt. gaidu.
laikam beidzot būs jānotīra nagi.
un ziniet, ko es ievēroju? ka vairākumam no cilvēkiem, kas manu penteri lasa un novērtē, gandrīz visi ieraksti liekas dīvaini. :D par to man parasti jāsmejas. jau kādu otro dienu sēžu mājās un neko nedaru. smieklīgi ir arī fakts, ka esmu sākusi spēlēt spēlītes internetā. cik nožēlojami. bet nu, neko darīt.
šodien arī sapratu, ka kaut kādu iemeslu dēļ, brālis VIENMĒR darīs tā, lai man ir sliktāk un lai man ir jāklausās gudrie sprediķi no mātes puses. nu ko, laikam jau tāda ir mana misija - nevienam nepatikt un visus atgrūst.

2 komentāri:

Laura teica...

c'moon, es lasu, vienkārši šoreiz pirmo reizi novērtēju, un man patīk. :p turies, mazā. :**

Ieva teica...

wuhuuu (flag:lv)