sestdiena, 2010. gada 3. jūlijs

control yourself

šis ir labs jāaaa (mm) /ģitāras soliņš mmmm/
vakar biju uz jūrmalu, sauļojos, peldējos, vārdsakot - beidzot sajutos kā vasarā. tagad pašai prieks, ka esmu tāda smuki brūna. wahaaa. šodien pasauļošos dārzā un pēc tam uz jūru peldēt. yay.

"Pateikt otram NĒ - nav nežēlīgi. Nežēlīgi ir iedot otram cerību, zinot ka šīs cerības nepiepildīsi"
un
"Reizēm vieglāk ir vienkārši pateikt ka viss kārtībā, nekā izstāstīt kas noticis"

divas labākās patiesības pēdējā laikā. un tās pilnībā raksturo mani. un šodienas gaišā doma arī ir kā naglai uz galvas "Jo vairāk prāta, jo mazāk drosmes. /Fullers T./"
drīz jau Dziesmu svētki, esmu jau rakstījusi (man šķiet), ka gaidu jā. :D
šodien piecēlos, iedzēru kafiju, jau atkal - sajutos kā vasarā, kā brīvdienās. un šī sajūta man pēdējā laikā ĻOTI pietrūka. ņemot vērā dažus apstākļus, tas ir tikai saprotami un piedodami.

tagad varu teikt, ka jūtos labi, patiešām labi. ir tāds miers un nosvērtība. dažas dienas atpakaļ es būtu atdevusi visu, par šo sajūtu, un zinu, ka dažas dienas vēlāk arī labprāt atdotu visu, lai iegūtu tādu mieru, kāds man ir tagad. tā nav bijis jau..................sazin cik ilgi. manuprāt, tas ir tāpēc, ka esmu prom no mājām, tiešām labā gaisotnē, redzu, ka divi cilvēki var dzīvot saskaņā, bez jebkādām ķildām un strīdiem. kārtējo reizi sev nozvēros, ka man būs pavisam savādāka ģimene un attiecības. labāk. būs labāk. es dzīvoju ar tādu domu. jo man pietiek visādu strīdu, pārmetumu un visa kā cita. es negribu, lai arī es kļūstu tāda. es tāda nebūšu. lai kas arī notiktu.

nesen angliski izlasīju vienu teicienu (pat nezinu kā to nosaukt), kura jēga bija aptuveni šāda - ja tev ir divas izvēles, un tu nezini, ko izvēlēties - met monētu. un kamēr monēta kritīs, tu sapratīsi, ko vēlies. es monētu izmetu savā galvā, un sapratu, ko vēlos. skaidrība ir. beidzot. BET atkal ir problēmas kā to visu nokārtot. bet es kaut ko izdomāšu. jo man tas ir vajadzīgs. :)

un šī arī laba

man tāda klusa nojauta, ka nereti jums ir grūti izsekot manam domu gājienam.! :D atvainojos, zinu, esmu haotisks cilvēks. neizlēmīgs. dažreiz pat pārāk. BET tāda nu es esmu. ;P
lai jauka diena xx

2 komentāri:

Laura teica...

hah, Tev vēl jaukāku dienu un man oatika ieraksts, tāds pozitīvais, neierasti Tev, un par to ir divkāršs prieks. (:

Ieva teica...

cik jauki (sun)