piektdiena, 2010. gada 1. janvāris


Laimīgu visiem jauno gadu. Esiet kā tīģeri - pacietīgi, moži, viltīgi un izmanīgi. Ceriet, un viss piepildīsies.
Jauno gadu sagaidīju guļot gultā ar 2 džemperiem un segām, skatoties TV. Nē, nebiju slima. Pārējie aizgāja uz centru, skatīties uguņošanu. Man negribējās. Labāk sagaidu JG viena. Vecgada dienā bijām aizbraukuši pie omes. Bija forši. Mēs cepām piparkūkas, ēdām daudz mandarīnus un lējām laimītes. Mana laimīte izskatās kā sirsniņa, ceru, ka šis simbols mani nākamajā gadā pavadīs.
Aizvadīts vēl viens gads, kas nenoliedzami bija savādāks kā visi citi.. ne tajā labākajā nozīmē. Ceru, ka JG būs daudz labāks. Cik daudz notikumu šijā gadā būs - izlaidums, domāšana, kur iet tālāk, atvadīšanās no vecajiem klasesbiedriem, pēdējais zvans (haotiski uzskatīts :D). Tik daudz kā. Pēdējā laikā tieši par skolas beigšanu esmu aizdomājusies visvairāk.. Pašlaik sēžu pie 2. omes, esmu priecīga, ka esmu šeit, nevis mājās.
---------
Sēžot mājās, gultā, atbalstoties pret sienu tā vien gribas tajā iegrimt. Saplūst ar sienu, lai neviens tev neko nevarētu jautāt, teikt, lai nevienam tevi nevajadzētu, lai kaut brīdi varētu palikt viena, padomāt.

Domājiet pozitīvi, atā. ;*

4 komentāri:

lalaaa teica...

jii, vakar tevi neredzzeeeju!

Ieva teica...

bija jāredz?

Mirāža teica...

nezinu, kas tu esi, nezinu, kur tu uzradies, nezinu, vai man to vajadzētu zināt, bet zinu to, ka man patīk tavs blogs! ;D nopietni! :p:)

Jauku 2010.! ;) Cerams, ka vēl ilgstoši varēšu te iegriezties!

Ieva teica...

hahāa, paldies ;*