piektdiena, 2010. gada 27. augusts

loooovvveee

šī dziesma tagad ir mans top grāvējs. mmmmm. šodien biju skoliņā, patīk man mana klase. atzīšos, bija tāda dīvaina sajūta, bet gan jau viss būs ok. parunājām ar Gunu, nedaudz arī ar Rūtu un Diānu. lielais apskāviens visām. un tāds - aww.
kaut arī ir tikai 21:37, laukā tik tumšs it kā būtu viens naktī. tas atgādina par nepārprotamu rudens un ziemas tuvošanos. brrr. kā man riebjas aukstums! vēl 4 dienas līdz skolai. uuuuuu. gaidu nākamo nedēļu. to es laikam jau rakstīju, ne? :D
vakar jauki papļāpājām ar visiem ballītes dalībniekiem. :D:D:D:D:D wahahhaaaaa, man bija jautri, domājams, ka Nansijai un Annai tāpat. rofl. tādas es viņas vēl nekad nebiju dzirdējusi.
-čau
-čau
-kā iet?
-labi
-ko dari?
-neko

pēc 10 minūtēm

-čau
-čau
-kā iet?
-labi
-ko dari?
-neko

*smiekli*

ajj, jā, man tiešām bija jautri. hektors garšīgs, ne? :D <--- atgādina Valteru. eu, kāds vsp zin, kur mūsu Hektors tgd ir? :?

-kas ir ūdens?
-šķidrs šķidrums!!

*traki smiekli*

:D:D:D

waahh, tā dziesma TĀAA paceļ garīgo. jā. jūtos tiešām lieliski. viss ir lieliski visās sfērās. esmu laimīga. vienīgais, kas nomāc ir informātika un 2 sporti nedēļā. :D:D:D laugghhh. kā man patīk smieties, īstenībā. jāaa.
šis ieraksts vispār smird, īstenībā, neko sakarīgu nevaru uzrakstīt, jo šobrīd atkal ir tā reize, kad vienkārši jūtos absolūti laimīga.
labi, beigšu jūs mocīt.
arlabvakariņu
bučaaa

2 komentāri:

Kristīne teica...

-kas ir ūdens?
-šķidrs šķidrums!!:D:Dd
uzreiz uzvandās atmiņas par dirsi;DDDDDDDDDDDDDD

Ieva teica...

ajj, šī reize vsp bija baigi labā. mmmm. jāatkārto (sun)