piektdiena, 2010. gada 13. augusts

meeting

pirmkārt, esmu neizsakāmi priecīga, ka esmu izrāvusies no mājas (tieši no mātes sabiedrības) un esmu pie omes. vienmēr esmu apskaudusi omu. iespējams tāpēc, ka blakus viņai vienmēr jūtos ļoti omulīgi, man ir labi, viņa ir mīļa un jauka. labākā oma ever. un te ir absolūti burvīga aura un es jūtos vajadzīga, jo ik pa laikam kāds pabāž galvu un pajautā ko daru, vai arī, vai man kaut ko nevajag.
noklausies un pajautā!!
tā dziesma ir tiiiikkkkk laba! (mm)

sms - nu tad rīt pus12 tiekamies
oukei, tiekamies
tad nu šodien ous12 satikāmies un es biju ļoti pārsteigta patīkamā nozīmē, kad, sasveicinoties, viņš mani samīļoja un ilgi nelaida vaļā. awww. un tas nav kavalieris. K (saīsināšu Kavalieris) ir jauks, visādā ziņā pretpols viņam, asprātīgs un arī mīļš savā ziņā, bet ar viņa apgriezieniem, kas nav diez ko ātri, mums nekas nesanāks. un, iedomājieties, es to jau sen esmu sapratusi, bet mani tas nemaz tik ļoti neuztrauc.!! un mums arī, manuprāt, pirmo reizi, bija par ko runāt visu laiku, kas pats par sevi ir sasniegums. tas bija tik mīļi. awwiess.
rīt saskriesimies ar Kristīni, izdomājām izstaigāt pa notiņām. kaut kā jau tas laiks ir jānosit. un vakarā ar brāli uz jūru. savādāk viņš jūtas apbižots, ka vienam jātup mājās.
ā, un noklausies arī šito.
skola, kur tu kavējies? :D
izskatās, ka līs, bet es tā negribu lietu, jo vienreiz mūžā gribu redzēt zvaigžņu lietu. šogad esmu redzējusi krītošu zvaigzni divreiz. daudzus gadus neredzēju vispār, bet te vienā gadā divreiz. turklāt, vienā mēnesī un ar mīļiem @ tuviem cilvēkiem, darot trakas lietas. hihīii.
es jūs mīlu, mazie.
buča.

un paldies visiem par jautājumiem formspringā. lielākā daļa no viņiem ir ļoti labi.
xx

2 komentāri:

Kristīne teica...

Māriņam rīt atļausu ar manu smuko riteni pabraukt.
lai tik traki neapbižojās.:D:D

Ieva teica...

oukei :D