ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

nakts

sāksim ar to, ka vakardiena atkal bija superīga, bet nakts bija brīnišķīga.
bija doma, ka ~ 00:00 iesim spēlēt kārtis. gaidot divpadsmitus klausījos mūziku, spēlēju telefonā spēlītes, līdz aizmigu. mani uzmodināja telefona zvans un jautājums "nu tad tu nāc?". piecēlos, uzģērbu džemperi un gāju. protams, ja būtu zinājusi kā vakars izvērtīsies, būtu uzvilkusi garās bikses un botes, vai vēl labāk - gumpiniekus.
tātad, paķēru UNO un gāju spēlēt. laukā tik tumšs, ka savu roku nevar saskatīt, kur nu vēl ceļu. ++ man šis ceļš bija jāatrod cik klusu vien varēju, ja negribēju pamodināt savu dārgo māmuļu un kaimiņus. kad biju veiksmīgi nokļuvusi galamērķī, sākām spēlēt. smējāmies ne pa jokam, bija sasodīti forši un pozitīvi. tad nāca ideja iet pa dārziņiem pēc gurķiem un tomātiem. okei, ejam arī. meklējot tomātus atradām daudz puķes, kuras, diemžēl, nācās arī nedaudz aplauzt. :D tā kā neko jēdzīgāku par pāris avenēm un aplauztām puķēm neatradām, tad izdomājām, ka iesim uz centra dārziņiem. labi. ejam. ejot sapratām, ka ir ellīgi auksts + man bija pidžammas šorti. nolēmām, ka iesim uz Robežniekiem. tikām līdz gala "Tev", atkal kaut kas iztraucēja, un beigu beigās nolēmām iet uz Ārēm (kas arī bija mūsu galamērķis). ejot skatījāmies zvaigznēs, atradām Lielo Lāci (vai Lielos Greizos ratus, kā dažs labs pārlaboja :D), un man bija tā laime redzēt krītošu zvaigzni! nebiju redzējusi krītošu zvaigzni gadiem, aši ievēlējos vēlēšanos un steidzos tālāk. pa ceļam redzējām pāris fūres, kas mūs atbalstīja ar uzmundrinošām taures skaņām. nonākuši Ārēs gājām uz šūpolēm. pašūpājāmies, un, ejot prom, atradām frīsbiju. sākām mētāt. man tas pat ir iemūžināts video.! tad gājām mājās. pie laternām apskatījām visus netīrumus un traumas, ko bijām ieguvuši šajā mazajā ceļojumā. man bija netīrs celis, augšstilbs, apakšstilbs un potīte, kā arī sāpoša kāja. ++ zaļas, tiešām zaļas, iešļūcenes, aplipušas ar zāli un tonnu zemes pie zoles. :D veiksmīgi tiku iekšā mājā, nomazgāju kājas ūdens mucā, ieritinājos zem segas un atcerējos, ka esmu atstājusi UNO lejā verandā. nu neko, rausos ārā no gultas un klusi kā pelīte lavījos pēc kārtīm. kad tas bija padarīts, beidzot aizmigu. tas noteikti ir viens no maniem TOP5 vasaras piedzīvojumiem. pilns ar smiekliem un draudzīgumu. bijām četri cilvēki, darbība norisinājās no 00:00-03:00


mamma neko neuzzināja, visiem viss ir labi. + māmuļa šodien pateica, ka nākamnedēļ man būs iespēja dabūt jaukus gēla nagus par brīvu, jo viņai pazīstamai manikīrei nepieciešama modele. woo hoo.
lai jums jauka diena
+
laukā atkal ir saulīte!!

3 komentāri:

Anonīms teica...

haha, varējāt pienākt pie manis. :DD

Anonīms teica...

ko pie ttadas ? vispar nahuj nekad pie tevis nejietu

Anonīms teica...

labi es beidzu