trešdiena, 2010. gada 4. augusts

pēdējās dienas

mans pēdējais ieraksts, laikam, ir vissliktākais no visiem, ja skatās pēc novērtējuma. wow, nebiju domājusi, ka tik daudziem tas liksies slikts, bet pluss tajā ir tas, ka par 6 cilvēkiem esmu droša, ka viņi izlasa manu blogu. :D
piektdiena solās būt ļoti, ļoti forša, nevaru sagaidīt.
manāma satuvināšanās starp mani un kavalieri. vakar tā padomāju, mēs jau pāris vasaras tā čakarējamies, t.i., būtībā pāris gadus (!). liekas, ka šis gads pagaidām ir labākais tādā ziņā!

un atkal ir trešdiena, kas nozīmē, ka nedēļa jau ir pusē, bet es nemaz neesmu pamanījusi kā tā paskrien. un pēc visām prognozēm augusts paskries tieši tikpat ātri. neprāts.

vakar uzpeldēja jautājums (pa nopietno šoreiz, nevis tā - starp citu), ko es domāju darīt nākotnē, un, manuprāt, pirmo reizi pa 15 gadiem es skaidri zinu, ko vēlos darīt. kā jau vienmēr esmu zinājusi - darbs ar cilvēkiem, konkrētāk, studēšu starptautiskās attiecības (starpt.att.speciālisti organizē dažādus pasākumus, gādā par uzņēmuma vizuālo tēlu, atbild uz preses jautājumiem utt.). un pirmais solis ceļā uz veiksmīgu karjeru - iestāties debašu pulciņā (jo prasme argumentēt savu viedokli ir nepieciešama, lai veiksmīgi varētu nolikt uz dibuā visus intervētājus n stuff :D) un pieteikties skolēnu līdzpārvaldē. (:

visā visumā, atkal atkārtošos, šis būs pavisam savādāks gads. ir mainījušies mērķi, iespējas un cilvēki. ir parādījušās citas prioritātes un sapņi. cerams, ka manos spēkos būs tos piepildīt.



vakar bija tik nenormāli foršs negaiss. ahh. skatoties lietus lāsēs, es sāku domāt par draugiem, draudzību un secināju, ka esmu atguvusi vecos draugos, ieguvusi jaunus un, diemžēl, šķīrusies no vecajiem. bet viss iet uz labu, vismaz es beidzot jūtu, ka viss kļūst labāks.

un nākamā vasara noteikti būs pati labākā vasara ever after!!!! (jo tad mums nevajadzēs sagaidīt augustu, lai beidzot salasītos kopā un darītu muļķības! :D (mm) )

bučas.

6 komentāri:

Anonīms teica...

nu tad ko īsti, jo starptautiskās un sabiedriskās attiecības ir pavisam dažādas lietas!!!!!!!!! :@:@:@:@

Anonīms teica...

kas ir kavalieris? ahujel

Ieva teica...

starptautiskās ;) :@:@:@:@ <--- wtf, tev tas ir tik svarīgi? lol.

un kavalieris ir kavalieris + palūgšu nelamāties ;)

Anonīms teica...

cik interesanti lasiit tavus ierakstus ja visu gandriz apzime kaa misterus x-us. un tad briinies ka novertee kaa sliktus.:p

Anonīms teica...
Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.
Ieva teica...

vari nelasīt ;)