sestdiena, 2010. gada 23. oktobris

piedodiet, atvainojiet

ATVAINOJOS PAR GARUMZIMJU TRUKUMU.

kaa jau juus saprataat, shijaa (kurstmaates) datoraa nav garumziimju, kas manaami apgruutina rakstiishanu, un jums, noteikti, lasiishanu. bet par cik mani ir paarnjeemusi nesaprotama rakstiishanas veelme, par spiiti ierakstiishu kko blogaa.
taatad, man atkal iet vienkaarshi lieliski. viss ir superiigi, un dazhbriid pashai ir prieks par savu laimi. (:
tagad esmu pie krustmaates home alone, jo vinja ar draudzeni un beerniem aizbrauca pie draudzenes kkadas draudzenes or sth, es nezinu. bet nu jaa. vakar atbraucu uz Liepaaju, turpceljaa ar Amandu un Zandu pasmeejaamies (gluunjas face). hahhhaa. :D tad laukaa ar vinju. hah, tas jau nekas, ka manas bikses joprojaam ir nedaudz netiiras. saliidzinot ar to, kaadas taas bija, tas ir labaak kaa pirms tam. gaajaam un garaam pabrauca kkadi chaliishi ar bmx-injiem. peec paaris minuuteem sapratu, ka uz bikseem ir elljas traips. vnk taaaaaaa uzvilkos, hahhaa :D pec tam pachillojaam nojumee :D:D:D bet bija jauki. as always. yayyy. miiiiilu.

aaa, un taapat kaa Amandai, arii man ir milzumliels prieks par Laurinju (Ievas happy-face un plaukstu sishana :D). re cik jauki. aawwwww. hahahahaa, tik nenormaali forshi. (sun)

vienu dienu sapratu, cik ljoti esmu mainiijusies. manupraat, es jau to kaadreiz esmu rakstiijusi, bet uzrakstiishu veelreiz :D jo paarmainjas ir tieshaam lielas. dazhbriid es taa padomaaju, ko taadaa vai shaadaa situaacijaa buutu dariijusi vecaa Ieva, un saprotu, ka vecaa Ieva bija nenormaals sausinjsh :D daudz kas ir mainiijies. un man tas elliigi patiik - tas kaada esmu tagad. (:

jaaaaa. tgd arii vnk chillinjsh, laikam buus jaaiet kko uzkost. piemeeram, pirms kaadas stundas es vnk panjeemu litra saldeejuma kasti (karamelju) un brutaali viena pati eedu. pat pusi nenoeedu, bet fakts kaa taads, ka es taa vnk vareeju... :D:D:D:D ahahhhaahhhaa.

gaidu pirmdienu. gribu tevi samiiljot. ;P


buchas muchas jaukie (sun) ;*** izbaudam briivlaiku, balleejamies, piedzeramies, atmozhamies, miilam, smejamies, chillojam. peace.

hahhhahaaaa.

miiilu.

5 komentāri:

Laura teica...

Iedomājoties vien, cik lielisks būtu šis ieraksts, ja būtu ar garumzīmēm, siekala notek. Ļoti jauks. Un man prieks, ka Tev ir prieks par mani, buča. ;*

Amanda teica...

glūņa face :D hahahahāāā :D
Pedo lācis arī bija smuks glūņa :P

ēm, dēm, kā es par tevi priecājos :]
Un es tāpat vnk brutāli ēdu saldējumu 4dien xD
hmm, baigi zīžains ieraksts. ;* ;D

Ieva teica...

jaa, es atvainojos par garumziimeem, bet ljoti gribeejaas ierakstiit.
paldies meiteneesss ;***

Anonīms teica...

kas Lauriņai taads, par ko japriecajas? :)

Ieva teica...

Lauriņai ir daudz par ko priecāties :))