sestdiena, 2010. gada 6. marts

Tik dīvaini, ka tev kaut ko tādu tā pēkšņi uzraksta, bet no otras puses.. Laikam jau ir labāk, ka vismaz niecīgu daļiņu saprot no tā visa.
Kopumā man ir 13 vai 14 VD simptomi. VD - Veģetatīvā Distonija
bišķiņ mani tas biedē, bet kāpjot augšā pa trepēm, jā, pa trepēm, es tā padomāju un sapratu, ka ja pat man tā slimība būtu, tas neko diži nemainītu, vienīgais, būtu jādzer daudz vitamīni un tādas lietas. Rīt jāpataisno mati, kārtīgi jāizguļas, cītīgi jāizpilda tests, jānoskatās O.C., jāsāk skatīties OKartes Akadēmija un vēl šādas tādas lietiņas. Cik dīvaini, ka es jau ieplānoju savu nākamo dienu.. Piektdien pazvanīja Aigars. Parunājāmies. Tikai mēs divi, jo brālis nebija. Tā dīvaini jo nekad nebijām tā runājuši. Palika silti un viegli ap sirdi, saprotot, ka mums vēl ir par ko runāt. Anyway, šajā nedēļā es jutos gan priecīga, gan bēdīga. Noskaņojums svārstījās, un ja kāds kaut ko pateica ne tā, es jau aizsvīlos. Vismaz pati to saprotu, un turpmāk varēšu to laicīgi novērst. Ir kaut kā jāsaņem sevi rokās.
Pirmajās nedēļas dienās saņēmu sekmju izrakstu. Biju autā. Bioloģijas vidējā 4,75
Es tā - wtf, kādā sakarā, likās, ka atzīmes ir kaut cik normālas, bet še tev.
Tad vēl trešdien bija sacensības, neatceros, vai jau stāstīju, bet jā, man ir patiess prieks spēlēt ar savām meitenēm. (h)
Atkal ir tā sajūta, ka gribas kaut ko teikt, bet nezini ko.

4 komentāri:

lalaaa teica...

jā enkuri ir viena ideāla lieta 8-)

Amanda teica...

enkuri are the best xD :D
Bet eu- kas ir tā VD slimība? :O Pirmo reizi par kko tādu dzirdu.. tas ir kkas baigi traks? :S
Un saņemies- smaidi!:]] Drīz būs pavasaris, saulīte un zaļa zāle! :) ;* vai tas nebūs jauki?

lalaaa teica...

tas nav nekas traks :D vismaz man tā liekas.. (giggle) ar to var sadzīvot, un kā jau ieva teica- uzzinot, ka tev ir tā slimība, ir jādzer vitamīni . un viss!!
tā slimība, labi, es tagad pārspīlēju, bet ir vismaz 30% pasaules iedzīvotāju, ja ne vairāk!

Amanda teica...

Es googlē sameklēju, kas tas par velu ir. ak, tādā gadījumā man arī kkas no tādas varētu būt..Tas, ka tur tumšs gar acīm metas no kustībām un tie aukstuma un karstuma viļņi, jā, kkas pazīstams. labi, te runa neiet par mani :D Bet vispārnopietna vai nenopietna- neviena slimība nav laba..